College Life

This area of the website gives you a flavour of what life at Avonbourne is like. Use the links for more information.

Below are the timings of the college day; 

 

LESSON TIMINGS

LENGTH IN MINUTES

PDP - Citizenship/PSHE/RS (Yr 9)/Assemblies

08.35 – 09.15

40 minutes

Lesson 1

09.15 – 10.15

60 minutes

Break

10.15 – 10.35

20 minutes

Lesson 2

10.35 – 11.35

60 minutes

Lesson 3

11.35 – 12.35

60 minutes

Lunch

12.35 – 13.35

60 minutes

Lesson 4

13.35 – 14.35

60 minutes

Lesson 5

14.35 - 15.35

60 minutes